MAAK GEBRUIK VAN HET ZELFHELEND VERMOGEN

               Wat is de wet van de aantrekkingskracht?

-Het Universum doet alle moeite om van iemands overtuigingen en        meningen een persoonlijke realiteit te maken.-

              Wees dus bewust van wensen en gedachten

                                         Lachen. Gebruik linker en rechter pijltjestoetsen om te navigeren.

Als de reguliere geneeskunde de oorzaak van iemands klachten niet kan herleiden wordt er vaak gedacht dat het dan wel “tussen de oren” zal zitten, of dat men er maar mee moet leren leven. Dit is mogelijk vaak door onbewuste gedachten, maar dat hoeft absoluut niet het geval te zijn. Dit maakt dat veel mensen denken dat ze dus wel aanstellers zullen zijn, want er is immers niets gevonden en men geeft daardoor de hoop op herstel op.

Om een ander er niet mee lastig te willen vallen kan iemand in een isolement raken.

Ik ben op zoek gegaan naar alternatieve therapieën. Van de therapieën waarmee ik werk, geven sommigen al binnen een paar dagen verbetering! Met name mensen met spierklachten, stress, (chronische) vermoeidheid en depressies kunnen hier enorm baat bij hebben, maar ook bij veel andere klachten kan verbetering of volledig herstel optreden.

De therapieën vullen elkaar heel mooi aan en kunnen meestal ook gecombineerd gebruikt worden, hierdoor is vaak een sneller en beter herstel mogelijk. Ze zijn er bijna allemaal op gericht het zelfgenezend vermogen van het lichaam te activeren en de natuurlijke balans te herstellen. Daardoor hebben de therapieën geen nadelige bijwerkingen.
Behalve de juiste therapie vind ik een respectvolle, persoonlijke benadering van belang om een behandeling succesvol te kunnen laten zijn

Veel beterschap, geluk en gezondheid gewenst.

Annita van der Stroom

 

Voor informatie, een kennismakingsgesprek of het maken van een afspraak kunt u op werkdagen tussen 9.00 uur en 10.00 uur bellen of mailen.
Ik lees de mail meerdere keren per dag, en zal u dan zo spoedig mogelijk terugbellen of mailen.