ZIPPEN

Het opruimen van bewuste en onbewuste blokkades bij mens en dier in de breedste zin van het woord, dat is voor mij de best passende omschrijving van het Zippen.

Zippen kan zowel ‘live’, via telefoon of skype, als op afstand. Net als de NMT en het communiceren met dieren. Vaak combineer ik het met elkaar om een zo optimaal mogelijk resultaat te krijgen.

Hyacintha Kraidy is de ontdekster van deze geweldige manier van schonen en opruimen en omdat we streven naar het hoogst haalbare, is er recent een verandering geweest, namelijk de Ask & Intend is eraan toegevoegd.

Het is een snelle manier van schonen en opruimen die gelijk resultaat geeft als de juiste oorzaak van de blokkade benoemd en weggezipt is.Dat maakt het in die zin makkelijk dat het Zippen op zich heel snel gaat, maar het is wel belangrijk om de juiste ‘triggers’ van blokkades te vinden. Dat kan soms even doorvragen, zoeken en invoelen zijn, maar ook heel verrassend.

Het maakt niet uit waar het probleem of blokkade over gaat, niets is gek of onmogelijk als iemand er maar neutraal in staat. 

Zowel mens als dier kunnen met angsten, onzekerheden, boosheid of problemen worstelen, die het leven een stuk aangenamer maken als deze opgeruimd zijn. Onbekende en/of grote blokkades kunnen juist ‘great opportunities’ zijn om een flinke sprong voorwaarts te maken in het leven.

De moeite van het proberen meer dan waard dus.