Verzamelpuntcorrectie

Als we geboren worden komt de energie via de navelstreng ons lichaam binnen. De foetus in de baarmoeder ontstaat vanuit de navelstreng en ook de energie (lees voeding) gaat daar door naar het ongeboren kindje. Dat energiepunt noemen we het verzamelpunt. Naarmate we opgroeien, komt dat punt, als alles goed gaat, op ons borstbeen te liggen.

Door ziekte of een trauma, hetzij lichamelijk of emotioneel, kan dat energiepunt zich naar een andere plek op het lichaam verplaatsen. Dat kan voor die locatie kenmerkende klachten veroorzaken. Hoe verder het verzamelpunt van het centrum (borstbeen) af ligt, hoe groter vaak de klachten zijn. Door middel van een verzamelpuntcorrectie kan dat punt pijnloos terug gebracht worden naar de juiste plek op het borstbeen. Als de locatie van het verzamelpunt de oorzaak van de klachten is, dan is verbetering van de klachten binnen korte tijd merkbaar. Het geeft een betere fysieke en emotionele balans.

Oorspronkelijk komt de verzamelpuntcorrectie bij de Sjamanen vandaan. Begin jaren negentig heeft dr. Jon Whale samen met dr. Angela Blaen gedegen onderzoek gedaan naar het verzamelpunt, en het wetenschappelijk aantoonbaar gemaakt d.m.v. het onderzoeken en corrigeren van vele proefpersonen.

Normaal gesproken zal het 1 of 2 keer corrigeren van het verzamelpunt voldoende zijn. Een verzamelpuntcorrectie kan een positief effect hebben op zowel emotionele als lichamelijke klachten en is dus voor iedereen aan te raden. Vanaf de leeftijd van 18 jaar kan er gecorrigeerd worden. Bij jongere mensen worden één, of beide ouders gecorrigeerd als het verzamelpunt niet op de juiste plek zit.

Het verzamelpunt van het kind/jongere gaat hier automatisch in mee als hij/zij erbij is.

Een verzamelpuntcorrectie kan goed met andere therapieën gecombineerd worden. Dat ondersteunt niet alleen maar versterkt ook. Een verzamelpunt op de juiste plek is een goede basis voor herstel van veel klachten.

Door ongevallen zat mijn eigen verzamelpunt op een locatie die depressies veroorzaakte. Al na 2 correcties heb ik daar nooit meer last van gehad! Hierdoor kan ik uit eigen ervaring zeggen dat het resultaat echt spectaculair kan zijn.

Ook bij anderen heb ik in de jaren dat ik met verzamelpuntcorrectie werk meerdere echt bijzondere resultaten gezien. Vooral stress/burn out, dingen niet los kunnen laten, piekeren en overmatig bezorgd zijn, chronische vermoeidheid en depressies kunnen hier heel goed op reageren.

Het controleren waar een verzamelpunt zit is kosteloos.
De correctie zelf kost 50 euro. Na 2-3 weken volgt een gratis nacontrole en correctie.