Helen met unieke kosmische en liefdevolle energie in verbinding met de trilling van aardse mineralen/stenen

Alles heeft een trilling, zo ook (half)edelstenen. Elke steensoort heeft een eigen trilling, hardheid, dichtheid, en daardoor kenmerkende eigenschappen, die elkaar kunnen versterken als ze samen gebruikt worden. Een aantal steensoorten kunnen daarnaast ook nog eens energie opslaan en afgeven aan hun omgeving. Als die energie helende frequenties in zich draagt, kan dat mens en dier helpen om het zelfhelende vermogen te activeren en te ondersteunen. Deze energie kan voor mensen ook nog eens het bewustzijn verruimen in het tempo waar de persoon aan toe is, en daarmee mentaal en fysiek rust en balans brengen. Dit kan zowel op de massagetafel als met een hanger, alhoewel de 1e manier vele malen krachtiger is. Ook zijn er bollen die geopatische belastingen in huis kunnen neutraliseren als ze op de juiste plek op de grond staan.

Mike Pietersen* is de persoon die de kennis van dit cadeau aan de mensheid heeft mogen ontvangen. En toen ik hier voor het eerst van hoorde ‘wist’ ik dat ik er iets mee moest gaan doen. Het is een unieke combinatie die ons helpt en ondersteunt bij de uitdagingen van het leven zoals het omgaan met de technologische uitdagingen als bv straling die nog nooit zo hoog geweest is als nu, en steeds hoger wordt. Denk maar aan het mobiele netwerk van 5G wat eraan komt. Onze biologische lichamen zijn niet gebouwd op al die heftige belastingen van de zogenaamde vooruitgang en dat merken we vooral aan hoe de gezondheid de laatste decennia veranderd is. Welk mens slikt er nooit eens reguliere medicijnen die van chemische/synthetische oorsprong zijn. Vroeger werden de oplossingen in de natuur gezocht en gevonden. Dr Mathias Rath heeft hier een zeer goede lezing * over gegeven na gedegen onderzoek. De druk waar we onder leven geeft voor heel veel mensen een ondraaglijk stress level die mentale en fysieke onbalans en zelfs overbelasting kan geven.

Als we geboren worden bestaan voor meer dan 75% uit water. Dr. Masaru Emoto* heeft bewezen dat water sterk op trilling zoals geluid en zelfs gedachten reageert, zowel in positieve als negatieve zin. Zo heeft de magnetron een stralingsfrequentie die water compleet dood maakt. Wat is dan de logische conclusie dat het met ons lichaam doet, want juist hoe meer levensenergie (boviswaarde) water heeft hoe beter het voor ons is, en hoe vitaler het ons maakt. Voormalig MI5 en MI6 agent dr. Barry Trower was vanaf het eerste uur betrokken bij deze technologie, en die van WIFI. Hij heeft inmiddels vele waarschuwingsvideo’s* met uitleg gemaakt wat het werkelijk doet.

Mens en dier kunnen dus in deze tijd wel een beetje extra hulp gebruiken en daar kunnen de stenen en hun energie ons bij helpen. Het liggen op een massagetafel boven deze stenen geeft een enorme ontspanning en verhoging van onze trilling, ook ons zelfhelende vermogen wordt geactiveerd. Hierdoor zullen wij een betere natuurlijke bescherming krijgen in de breedste zin van het woord, dus ook van ons immuunsysteem. 

Na mijn eerste ervaring met deze unieke combinatie van energie kon ik werkelijk niets negatiefs bedenken, ik voelde totale ontspanning. Zelfs míjn altijd drukke hoofd was zowaar stil. Dit wilde ik elke dag wel ervaren, en dat doe ik ook sinds ik het in mijn praktijk heb. En cliënten die er op gelegen hebben ervoeren hetzelfde. Na 1 keer wordt er al heel veel positiefs in gang gezet, mentaal en fysiek, en dit blijft in een voor ons passend tempo doorwerken. Regelmatig erop liggen zal dit proces versnellen, maar niet sneller dan we aankunnen. Het kan wel zijn dat nog niet opgeruimde emoties en items aangeraakt worden. Neem de tijd om ze te verwerken en los te laten. Het mag er zijn en is een natuurlijk proces van groei. Drink daarbij ook dagelijks voldoende water om het lichaam op te schonen en afvalstoffen af te voeren.

De mineralen/stenen die het meest geschikt bleken om de eigen bijzondere eigenschappen te combineren met de unieke inbreng van de gebruikte universele liefdevolle energie zijn: Amethyst, Bergkristal, Blauwe Goudsteen, Citrien, en Toermalijn/Granaat.

Daar alles trilling is, ook medicatie, is het verstandig om vooraf met uw arts te overleggen of edelstenentherapie voor u passend is als u medicijnen gebruikt.


Wilt u deze bijzondere energie ook ervaren, bel of mail dan om een afspraak te maken.


Hieronder de zeer goed onderbouwde uitleg over de gebruikte technieken die een belangrijke invloed op onze fysieke en mentale gezondheid hebben;